Download Inschrijfformulier Recreatief sporten voor (ex-)hartpatiŽnten, diabetici en longpatiŽnten
Veel leden van Hart-en-spel hebben eerder een sportvereniging bezocht maar kunnen daar het tempo niet meer volhouden. Na een hartprobleem of een ander probleem dat de conditie vermindert hebben zij een uitstekend alternatief gevonden bij onze vereniging: verantwoord, veilig en ook  passend bij de persoonlijke behoefte. Zij ervaren het als een gezellig en sociaal team.
Het tempo
Saskia van ’t Klooster Ik ben een enthousiaste Verenigleidster Gymnastiek (VLG) die al meer dan 15 jaar haar diploma heeft. Ik ben aangesloten bij de KNGU alwaar ik jaarlijks mijn bijscholingen volg. Deze bijscholingen kies ik gericht op de doelgroepen waar ik op dat moment aan lesgeef. In het verleden heb ik lesgegeven aan meisjes recreatiegym, jongensrecreatiegym, gemengd dames/heren recreatiegym, meisjes turnfun, mixed sport voor verstandelijk beperkten, turnen voor verstandelijk beperkten en dames selectie turnen. Op dit moment geef ik les bij GV Pegasus (volleybal, keep-fit en 50+ gym) en bij Hart en Spel: groepen waarbij mensen met hartproblemen óf andere medische problemen graag willen sporten, maar dit wel met de nodige aanpassing/begeleiding willen doen. Basis hierbij is het vertrouwen in de groep en in de leerkracht: daarmee bouw je ook het vertrouwen in jezelf op. Heeft u interesse? Kom een keer langs en neem sportkleding mee: altijd welkom!
Wat is Hart en Spel
Inlichtingen: W.J. Hulshof - Tel. 0578-620118 - E-mail: wj.hulshof@hotmail.nl
Waar en wanneer
Op dit moment op dinsdagavond in het Kulturhus te Oene zijn er twee groepen: groep 3 : van 19.15 - 20.15 uur groep 4 : van 20.15 - 21.15 uur Oefeningen worden gedaan, gericht op beweging naar eigen kunnen. Afgesloten wordt met een zeer ontspannen partijtje volleybal. Op donderdagavond wordt vooral gevolleybald in de gymzaal aan de Klimtuin in Epe. Er zijn ook hier twee groepen: groep 1 : van 19.00 - 20.00 uur groep 2 : van 20.00 - 21.00 uur (volleybal)
Download Inschrijfformulier Home
De leiding van de sport is in handen van Saskia van ’t Klooster